Radno vrijeme


Svaki radni dan
od 9-18 sati
Subota od 9-12 sati

Lokacija

Certifikati

Certificirani smo za ugradnju svjetski priznatih implantata

 

        

Ugrađujemo i:

            

 

 

 


New Page 1
 
 
DOBRODOŠLI...
 
 
Stomatolozi porodice Muradbegović se već skoro petu deceniju brinu o Vašem oralnom zdravlju. U savremeno opremljenom prostoru površine 140 m2 u užem centru Tuzle, u opuštenoj atmosferi i maksimalno bezbolno, koristeći najnovije materijale i dostignuća, pružamo sve usluge iz oblasti stomatologije: protetika, najnovije metode ugradnje zubnih implantata - dentalna implantologija, oralna hirurgija, ortodoncija, dentalna patologija i endodoncija, dječija i preventivna stomatologija, oralna medicina i parodontologija, te digitalno rendgensko (RTG) snimanje obje vilice(OPG) i pojedinačnih zuba (RVG).

Tim od sedam zaposlenih, na čelu sa Prim. dr Mirzom Muradbegovićem, mr sc., specijalistom oralne hirurgije, dugogodišnjim priznatim stručnjakom iz oblasti stomatologije i oralne hirurgije, radi na vrhunskoj opremi najpoznatijih svjetskih proizvođača, te se kontinuirano usavršava u zemlji i inostranstvu.

Veliki broj pacijenata koji posjećuju našu stomatološku polikliniku, te brojna domaća i strana priznanja, potvrda su našeg kvaliteta i profesionalnosti što nas svrstava među najpoznatije stomatološke poliklinike u regionu i šire.
 
 NOVOSTI - : Ko sve u BiH može liječiti Amerikance         Čitaj cio članak ...
 
 NOVO - : Najsavremeniji digitalni OPG aparat za snimanje svih zuba, vilica, maksilarnih sinusa i TMZ zglobova KODAK 8100 ...(pogledaj sliku)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                           


Sva prava na sajtu su zadržana © 2009
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2012 by Nick Jones.: Php Fusion